Gran Canaria

Här kommer lite bilder från när vi var på Gran Canaria på höstlovet, och veckan innan. På önskemål skriver jag väl lite då :P Det jag gjorde mest var att sola och slappa på stranden och vid poolen, hängde även ganska mycket vid spa avdelningen, bastade och låg i varmvatten poolen, va ganska kallt i vanliga poolen haha.... I havet var det ju inte lika varmt som i Thailand, men det var bara skönt för nu var det svalkande :)

Vi gjorde utflykter några dagar också, ena dagen åkte vi till Puerto de Mogan, en mysig liten stad som ser ut som de gamla byarna gjorde. En annan dag åkte vi en tur i en cabriolet som vi hyrde och tog en tur upp i bergen, riktigt coolt uppe i bergen faktiskt, med riktigt smala vägar. Vi hann också bli lurade på en tur men det slutade i något bra.

Hotellet, Gloria Palace Royal Amadores, var riktigt bra, med all-inclusive. Hotellet låg längst med bergkanten som alla andra och det var riktigt fräck utsikt både från restaurangen och lobbyn. Bra också var att dom hade trådlöst internet i lobbyn och trådat på rummet ;)

Så kommer tillslut lite bilder då :P
Poolen
Första dan när vi kom, utsikt från lobbyn
Hela gänget, utan mamma som fotar.
Jag och Frida bak i caben, blåser friskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0